Conjunt mostassa

Volia fer una semarreta a la Peque, però no m’arribava la tela i amb prou feines m’ha arribat per a una faldilla. Un conjunt del color de moda, el mostassa. Els patrons, tots dos de la Ottobre Design.

Quería hacer una camiseta para la Peque, pero no me llegaba la tela y apenas me ha llegado para una falda. Un conjunto del color de moda, el mostaza. Los patrones, ambos de la Ottobre Design.És una faldilla amb cinc plecs al devant i darrera. Al darrera els he hagut de reduir a un perquè ja no tenia més tela (té un ample de 110cm). És un cotó orgànic super gustós de Con Tela y Punto sense elastán, cotó 100%. És la mateixa qualitat de la brusa que li vaig fer aquí.

Es una falda con cinco pliegues tanto delante como detrás. Detrás los he tenido que reducir a uno porque ya no tenía más tela, que tiene un ancho de 110cm. Es un algodón orgánico super gustoso de Con Tela y Punto sin elastán, algodón 100%. Es la misma calidad de la blusa que le hice aquí.

faldilla.jpg

Porta dues butxaques a contrast i no sabia quina tela fer servir que quedés bé amb aquesta tela tant bonica de conillets, fins que vaig veure aquest jersei finet amb topos en relleu de I Love Kutchi.

Lleva dos bolsillos en contraste y no sabía qué tela usar que quedara bien con esta tela tan bonita de conejitos, hasta que vi este jersey fino con topos en relieve de I Love Kutchi.

butxaques.jpg

La cintura està feta amb tela de puny i goma dins.

La cintura está hecha con tela de puño y goma dentro.

Per completar el conjunt una semarreta bàsica modificada segons aquest tutorial de Nairam Kitty per afegir-hi uns volants al devanter. Crec que he fet massa fruncit als volants, haurien d’haver estat tires més curtes, però no em desagrada el resultat.

Para completar el conjunto una camiseta básica modificada según este tutorial de Nairam Kitty para añadir unos volantes al delantero. Creo que he hecho demasiado frunces a los volantes, deberían haber sido tiras más cortas, pero no me desagrada el resultado.

semarreta2.jpg

semarreta1.jpg

La semarreta és massa llarga pel resultat que jo volia i per això li poso per dins.

La camiseta es demasiado larga para el resultado que yo quería y por eso se la pongo por dentro.

conjunt1.jpg

Perdoneu les fotos amb la Peque, no tenia gens de ganes de col·laborar.

Perdonad las fotos con la Peque, no tenía ningunas ganas de colaborar.

conjunt2

Enllaço amb el Blog de Fans de Ottobre i amb el nou recopilatori infantil mensual MimiKids del Club de las Malas Costureras.

Enlazo con el Blog de Fans de Ottobre y con el nuevo recopilatorio infantil mensual MimiKids del Club de las Malas Costureras.


Teles: Jersei de topos en relleu de I Love Kutchi, Cotó orgànic de conillets de Con Tela y Punto, Puny mostassa de Tejidos Pulido
Patrons: Faldilla Swinging Hem (19), Ottobre Design 4/2013, Semarreta Cris Cross (13) de la Ottobre Design 4/2018

Anuncis

One comment

  1. Te ha quedado un conjunto precioso, la combinación de telas es sencillamente perfecta. Nos ha encantado el resultado final y es un placer ver tus costuras enlazadas en el Blog de Fans de Ottobre. Mil gracias!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.