Olive Star amb estrelletes

(al final en castellano)

Aquestes dues teles ja les vaig comprar expressament per anar juntes, encara que no sabia que en cosiria. Buscant vestits per aquest estiu vaig creure que aquest Olive Star seria perfecte.També em va agradar el coll que té, el trobo molt pràctic amb els snaps que porta, sobretot perquè la meva nena és una miqueta cap gros i moltes coses em costa passar-li pel cap. Amb aquest model no tindré aquest problema. Els snaps són de plàstic transparent.

DSC_3164

A més a més va rematat amb una vista i queda molt polit i no és gens complicat de fer.

DSC_3173

El baix el vaig fer com explico en aquesta entrada, volia provar com quedaria amb un punt una mica més gruixut. Em va costar una mica més de fer perquè la tela s’enrotlla sola i la superposició de teixit en alguns punts ha quedat per el dret, però no es nota gaire un cop fet.

DSC_3159

D’entrada ha quedat bé, però amb l’ús s’enrotlla una mica cap a dalt. Creia que era pel gruix del teixit però ara crec que és pel pes. L’altra semarreta era punt de viscosa, més primet però que “pesa” més, té més caiguda, que no pas aquest punt de cotó. Tot i això estic contenta amb el resultat.

DSC_3167

DSC_3172

DSC_3162

Vaig a veure que hi ha al Menuda inspiración d’avui i enllaço també amb el Blog de Fans d’Ottobre on veureu més versions d’aquest vestit que m’ha agradat tant.

Gràcies per passar per aquí!

Patró: Olive Star (15), Ottobre 3/2014
Teles: Punt de cotó d’estrelles i ratlles de Cal Joan


Estas dos telas ya las compré adrede para ir juntas, aunque no sabía que cosería. Buscando vestidos para este verano creí que este Olive Star sería perfecto.

También me gustó el cuello que tiene, lo encuentro muy práctico con los snaps que lleva, sobre todo porque mi niña es un poquito cabezona y muchas cosas me cuesta pasarlas por la cabeza. Con este modelo no tendré este problema. Los snaps son de plástico transparente.

Además va rematado con una vista y queda muy pulido y no es nada complicado de hacer.

El bajo lo hice como explico en esta entrada, quería probar cómo quedaría con un punto algo más grueso. Me costó un poco más de hacer porque la tela se enrolla sola y la superposición de tejido en algunos puntos ha quedado por el derecho, pero no se nota mucho una vez hecho. De entrada ha quedado bien, pero con el uso se enrolla un poco. Creía que era por el grosor del tejido pero ahora creo que es por el peso. La otra camiseta era punto de viscosa, más delgado pero que “pesa” más, tiene más caída, que no este punto de algodón. Sin embargo estoy contenta con el resultado.

DSC_3150

Voy a ver que hay en el Menuda inspiración de hoy y enlazo también con el Blog de Fans de Ottobre donde podéis ver más versiones de este vestido que me ha gustado tanto.

Gracias por pasar por aquí!

Anuncis

5 comments

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s